Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannella kierroksella nähtiin melkoinen maalijuhla, kun Ajax ja Napoli kohtasivat toisensa Amsterdamissa.

Loistavaa alkukautta pelaava Napoli oli tyly vieras Hollannissa. Napoli nimittäin latoi kuusi maalia Ajaxin verkkoon ja voitti ottelun tyylipuhtaasti tennislukemin 6-1. Napoli olisi voinut tehdä ottelussa enemmänkin maaleja, mutta muun muassa ylärima pelasti Ajaxin entistä suuremmalta nöyryytykseltä.

Kyseessä on ensimmäinen kerta Mestarien liigan historiassa, kun Ajax päästää kotiottelussaan kuusi maalia. Kyseessä oli samalla Napolin suurimaalisin voitto Mestarien liigassa.

Serie A:n syyskauden paras pelaaja Khvicha Kvaratskhelia teki tuhojaan Amsterdamissa, sillä hän teki maalin ja syötti toisen. Viime aikoina hurjaan iskuun äitynyt Giacomo Raspadori teki kaksi maalia. Myös vaihdosta kentälle tullut Giovanni Simeone onnistui jälleen maalinteossa.