Karim Benzema voitti Ballon d’Orin maanantaina Pariisissa. Ballon d’Or oli Benzeman uran ensimmäinen.

Ranskalaishyökkääjän joukkuetoveri Thibaut Courtois jäi äänestyksessä seitsemänneksi.

Courtois ei ollut järin mielissään seitsemännestä sijasta. Courtois oli pettynyt jäätyään kolmen parhaan ulkopuolelle. Courtois ei usko maalivahdin kykenevän voittamaan Ballon d’Oria.

– Näen sen mahdottomana. Maalivahdille Ballon d’Orin voittaminen on mahdotonta. En tiedä, voiko maalivahti tehdä enemmän kuin minä tein viime kaudella. Aluksi haluan sanoa olevani hyvin onnellinen Benzeman puolesta. Vaikuttaa siltä, että maalin tekeminen on arvokkaampaa kuin sen torjuminen. Kun katsot logiikkaa, millä äänet annetaan, tiesin, ettei minulla olisi mahdollisuuksia olla korkealla äänestyksessä tai varsinkaan voittaa palkintoa.

– En sano, että minun olisi pitänyt voittaa Ballon d’Or, mutta voitin La Ligan ja Mestarien liigan. Joukkue voitti torjuntojeni ansiosta ja jäin seitsemänneksi. En ollut edes kolmen joukossa. Kymmenen joukossa ei ollut edes yhtäkään puolustajaa, Courtois muistutti El Largueron haastattelussa.

Courtois pelasi hienon viime kauden ja oli yksi joukkueensa tärkeimpiä pelaajia etenkin Mestarien liigan pudotuspeleissä.