Ludogorets pääsi tauolle 1-0-johdossa kotikentällään HJK:ta vastaan Eurooppa-liigassa. Ludogoretsin avausmaali näytti lipsahtavan helpohkosti HJK:n maalivahti Conor Hazardin näpeistä maaliin. Ottelu päättyi Ludogoretsin 2-0-voittoon (lue lisää).

Ludogorets rakensi paikan vasemmalta laidalta. Pyry Soiri ylipuolusti itsensä ulos tilanteesta ja laituri Rick pelasi komeasti Denny Gropperin pallon kanssa boksin sisään pienehköön kulmaan. Gropper laukoi kovaa kohti Hazardia, mutta pallo lipsahti Hazardin näpeistä maaliin.

Suomen A-maajoukkueen entinen maalivahti ja nykyisin asiantuntijana työskentelevä Jussi Jääskeläinen antoi oman arvionsa tilanteesta tauolla Elisa Viihde Viaplayn studiossa.

– Kaikkihan sen näkevät, että maalivahdin virhe siinä tulee. Kuten ennen ottelua puhuin, että Hazardilta ei ole tullut virheitä, mutta nyt tulee harmilliseen paikkaan, Jääskeläinen totesi suoraan.

Avauspuolisko oli muuten HJK:lta kohtalainen puolustussuuntaan. Ludogorets tosin vei maalintekoyritykset peräti 12-1, mutta laukaukset maalia kohti vain 2-1. Ludogorets hallitsi palloa ensimmäisellä puoliajalla 60-prosenttisesti.

– Ludogorets joutui usein laukomaan aika kaukaa. HJK puolusti ihan hyvin. Harmi vain, että se yksi laukaus nyt sitten meni sisään pienestä kulmasta, Jääskeläinen sanoi.

HJK sai juuri ennen taukovihellystä loistavan tekopaikan. Perparim Hetemaj petasi huippupaikan boksin sisällä Malikille, jonka laukaus suuntautui kuitenkin kohti Sergio Padtia.

– Tosta pitää pallo laittaa maaliin, Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi.

Katso Ludogoretsin maali alla olevalta videolta. Kaikki Eurooppa-liigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.