Sosiaalisessa mediassa on alkuviikosta levinnyt video, jossa Manchester Unitedin tähtipelaajat Cristiano Ronaldo ja Bruno Fernandes kohtasivat Portugalin maajoukkueen pukuhuoneessa.

Ronaldo, 37, on ollut viime päivinä jatkuvasti otsikoissa annettuaan kohahduttavan haastattelun TalkTV:llä Piers Morganille.

Keskiviikkona ja torstaina kokonaan lähetettävästä haastattelusta on julkaistu jo klippejä, joissa Ronaldo tylyttää avoimesti Manchester Unitedin seurajohtoa, entisiä pelaajia ja päävalmentaja Erik ten Hagia.

Ronaldo sanoi muun muassa, että hän on tuntenut olonsa ”petetyksi”, koska kokee, että United on yrittänyt savustaa häntä seurasta ulos. Tähtihyökkääjä lisäsi myös, ettei kunnioita päävalmentaja ten Hagia, koska hänen mielestään ten Hag ei kunnioita häntä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ESPN FC

@ESPNFC
Bruno Fernandes catching up with Cristiano Ronaldo in the Portugal camp 👀🇵🇹

(via @selecaoportugal)

Sosiaalisessa mediassa Ronaldon ja Unitedin kapteenistoon kuuluvan Fernandesin, 28, videolla nähtävää kohtaamista on kuvailtu ”jäätäväksi” ja kiusalliseksi.

Videolla ei kuulu, mitä Ronaldo ja Fernandes sanovat toisilleen, mutta Portugalin keskikenttäpelaajan João Márion mukaan kaksikko vain vitsaili keskenään.

– Olin sillä hetkellä pukuhuoneessa. Näin kuvia [sosiaalisessa mediassa], sanoi Mário Goalin mukaan.

– Se oli vitsailua heidän välillään. Koska Bruno oli kummasti yksi viimeisistä saapujista, Cristiano kysyi, oliko hän tullut veneellä. Se oli heidän välinen vitsi, he pelaavat yhdessä [Manchester Unitedissa].

Marion mukaan Portugalin joukkueessa on totuttu siihen, että Ronaldon nimi esiintyy otsikoissa tasaisin väliajoin.

– Hän on aina onnellinen, kun hän on maajoukkueessa. Näin hänet eilen, hän on ihan kunnossa kuten aina. Hänelle on aina ilo olla täällä. Hän on täysin keskittynyt maajoukkueeseen, ja varmasti hänestä on meille suuri apu näissä MM-kisoissa.

– Meille se on sama asia, otsikot kertovat aina hänestä, joten meille se on aivan sama asia. En näe ongelmaa [haastattelun] ajoituksessa, koska kaikki puhuvat aina Cristianosta, joten se on meille ok.