Englannin kuudenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Bath Cityn hyökkääjä Alex Fletcher on sairaalassa vakavassa tilassa törmättyään ottelussa pää edellä betonilohkoilla vahvistettuun mainosaitaan.

Fletcher, 23, kiidätettiin tiistaina sairaalaan, jossa hänelle tehtiin kiireellinen neurokirurginen leikkaus ja hänet vietiin tehohoitoon sen jälkeen.

Telegraph-lehdelle on kerrottu, että tapahtuneesta käynnistetään tutkinta, jossa selvitetään kaikki Fletcherin loukkaantumiseen johtaneet syyt. Bath Cityn ja Dulwich Hamletin välinen ottelu oli keskeytettynä puoli tuntia, kunnes se lopetettiin kokonaan kesken.

Fletcherin vanhemmat julkaisivat tapahtuneesta lausunnon keskiviikkona.

– Valitettavasti Alex on saanut vakavan päävamman eilisillan tapahtumien seurauksena. Hänen tilansa vakauttamiseksi hän tarvitsi kiireellisen neurokirurgisen leikkauksen, minkä jälkeen hänet vietiin tehohoitoon, jossa hänen tilansa on edelleen vakaa mutta kriittinen. Alexin perhe haluaa kiittää kaikkia lähetetyistä terveisistä.