Hallitseva mestari HJK on tehnyt ensimmäisen hankintansa ensi kaudelle. Laitapuolustaja Tuomas Ollila siirtyy Ilveksestä HJK:n riveihin kaksivuotisella sopimuksella.

Ollila, 22, pelasi tehokkaan viime kauden Ilveksessä, vaikka joukkueen menestys jäikin varsin laihaksi. Ollila iski 26 sarjaottelussa kuusi maalia ja antoi kolme maalisyöttöä.

Vasenjalkainen Ollila pystyy pelaamaan vasemmalla laidalla useammassa roolissa. HJK:n pelisysteemissä nähty wingbackin rooli on Ollilalle varsin mieluinen.

– Klubi oli tässä vaiheessa paras vaihtoehto urani kannalta, ja on hienoa päästä pelaamaan joukkueeseen, joka taistelee joka vuosi mestaruudesta. Myös europelit motivoivat kovasti. Tämä on askel eteenpäin urallani, joten siirrossa oli kaikki kohdallaan, Ollila kertoi HJK:n nettisivuilla.

Ollila on Käpylän Pallon kasvatti ja ehti edustaa Klubi 04:sta vuosina 2017-18, joista jälkimmäisellä kaudella joukkueen päävalmentajana työskenteli HJK:n nykyinen päävalmentaja Toni Koskela. Ilveksessä Ollila pelasi kaksi kautta, jota ennen hän edusti KTP:tä parin kauden ajan.

Ollilan siirto saattaa viestiä siitä, että HJK:ssa loppukauden aikana ristiriitoihin valmennuksen kanssa joutunut vasen wingback Murilo olisi lähtökuopissa. Murilolla on sopimus voimassa vielä ensi kaudesta, mutta juuri nyt on vaikea nähdä hänen jatkavan HJK:ssa. Murilo siirtyi HJK:hon päättyneeksi kaudeksi SJK:sta, ja mies valittiin myös jalkapallotoimittajien valitsemaan vuoden joukkueeseen.

LUE MYÖS!