Huuhkajien keskikenttäpelaajan Rasmus Schüllerin edustama ruotsalaisseura Djurgården paineli Konferenssiliigassa vakuuttavasti lohkovoittoon.

Djurgården voitti viisi kuudesta ottelustaan ja pelasi yhden tasapelin. Lohkovoitto irtosi peräti kahdeksan pisteen erolla. Vastustajina Djurgårdenilla olivat belgialainen Gent, norjalainen Molde ja irlantilainen Shamrock Rovers.

Schüller, 31, urakoi Konferenssiliigan karsinnoissa yhtä vaille kaikissa peleissä, ja häneltä jäi lohkovaiheessakin vain yksi ottelu välin.

Torstaina viimeisen lohkopelin jälkeen Schüller kommentoi Fotbollskanalenin haastattelussa, että Djurgårdenista on ollut kiva näpäyttää epäilijöitä.

– Jacke (Jacob Widell Zetterström) sanoi kopissa nyt, että kun Rijeka teki maalin ensimmäisessä [karsinta]pelissä, hän ajatteli: ”Jaha, tämä oli kiva muisto ja lyhyt seikkailu. Kiitos ja näkemiin”.

– Mutta ei se ihan niin mennyt. Olemme pelanneet todella, todella hyvin.

– Kliseisesti olemme edenneet peli kerrallaan, ja se on toiminut hyvin. Meidän pitää jatkaa samalla tavalla keväällä [pudotuspeleissä].

– Muistan kun pelasimme Shamrockia vastaan vieraissa ja kirjoititte, että Djurgårdenilla oli mahdollisuus ottaa pisteet vieraskentältä. Oli mahtavaa osoittaa, ettei se mennyt ihan niin kuin kirjoititte.

Djurgården Fotboll

@DIF_Fotboll
Vinnare av Grupp F i UEFA Europa Conference League 2022/23 ✨