Cristiano Ronaldon on määrä poistua tammikuussa Manchester Unitedista.

Ronaldo on noussut tällä viikolla otsikoihin annettuaan haastattelun Piers Morganille. Ronaldo kritisoi haastattelussa muun muassa Erik ten Hagia ja Manchester Unitedin omistajia. Ronaldon ei uskota enää pelaavan otteluakaan nykyisessä seurassaan.

Ronaldon ongelmaksi saattaa muodostua se, ettei hän löydä itselleen uutta seuraa. Ronaldo etsi uutta työnantajaa kesällä, mutta yksikään huippuseura ei lopulta halunnut häntä riveihinsä.

Australian pääsarjan toimitusjohtaja Danny Townsend toivoo Ronaldon siirtyvän sarjaan tammikuussa. Townsend kertoi tehneensä tarjouksen Ronaldon agenttina toimivalle Jorge Mendesille. Townsend ei maininnut tiettyä seuraa, minne Ronaldo voisi siirtyä Australiassa.

– Ronaldo sanoi, ettei hän saa rakkautta tai kunnioitusta Manchester Unitedissa, mutta täällä Australiassa me annamme hänelle kumpaakin. On mahdollista, ettemme voi kilpailla taloudellisesti muiden tarjousten kanssa, mutta voimme kilpailla eri osa-alueilla. Tietenkin tämä mahdollisuus on hyvin pieni, mutta pitää paikkansa, että meillä on vakuuttava tarjous, jota Ronaldo voi harkita ja tulla Australiaan, Townsend totesi paikalliselle SportsFM-radiokanavalle.

Huuhkajista tuttu Thomas Lam pelaa Australian pääsarjaseura Melbourne Cityssä.