Pep Guardiolan on määrä allekirjoittaa tuota pikaa uusi jatkosopimus Manchester Cityn kanssa, kertoo The Athletic.

Lehden mukaan jatkosopimus allekirjoitetaan lähipäivinä ja on hyvin mahdollista, että Manchester City julkaisee sen vielä tämän viikon aikana. Uusi jatkosopimus kestää kesään 2025 asti. Kyseessä on kaksivuotinen jatkosopimus, sillä valmentajan nykyinen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen.

51-vuotias Guardiola saapui Manchester Cityn peräsimeen kesällä 2016. Espanjalaisvalmentaja on niittänyt todellista menestystä Manchester Cityssä, sillä hän on voittanut seurassa neljästi Valioliigan mestaruuden. Lisäksi Guardiola on johdattanut seuran muun muassa kertaalleen FA Cupin mestariksi.

Lehden mukaan kyseessä on aluksi yksivuotinen jatkosopimus, jonka jälkeen kumpikin osapuoli voi halutessaan purkaa sopimuksen, jolloin sopimuksen toinen vuosi ei lähtisi käyntiin. Jos niin ei tehdä, valmentaa Guardiola seuraa kesään 2025 asti.