Carlo Ancelotti nousi aiemmin tällä viikolla eniten Mestarien liigassa otteluita voittaneeksi valmentajaksi.

Ancelotti on voittanut Mestarien liigassa peräti 103 ottelua. Hän on voittanut Mestarien liigan valmentajana jopa neljästi.

Real Madrid voitti viime kaudella Mestarien liigan. Real Madridin pudotuspelitaival oli poikkeava, sillä se oli jokaisessa otteluparissa ongelmissa, mutta onnistui nousemaan lopussa voittoon. Finaalissa Liverpool kaatui 1-0.

Ancelotti otti kantaa kevään UCL-taipaleeseen Real Madridin järjestämässä tilaisuudessa.

– Se oli jotain uskomatonta. Avainasemassa oli se fantastinen yhteys, jonka joukkue loi pukukopissa nuorten ja kokeneiden pelaajien välille. Se antoi meille mahdollisuuden voittaa otteluita, jotka vaikuttivat jo hävityiltä. Emme luovuttaneet, vaan taistelimme viimeiselle minuutille saakka. Manchester Cityä vastaan pelatussa otteluparissa näin, että lisäaikaa tuli kuusi minuuttia ja ajattelin, että voimme tehdä vielä yhden maalin. Rodrygon ensimmäinen maali muutti kaikkien mentaliteetin ja onnistuimme siinä.

Ancelotti kertoi myös mielipiteensä AS Roman päävalmentaja José Mourinhosta. Kaksikko on tuntenut toisensa pitkään.

– Olen tuntenut Josén vuosien ajan ja uskon AS Roman muuttaneen häntä. Mourinhon ja AS Roman välinen avioliitto on täydellinen niin Mourinholle kuin AS Romallekin. Mourinho on yksi jalkapallon suuruuksista. Tiedän, mikä hänessä ei ole muuttunut. Nimittäin hänen rehellisyys ja fiksuus, Ancelotti totesi hiljattain julkaistussa Ivan Zazzaronin kirjassa.