Benfican puheenjohtaja Rui Costa on ilmoittanut, että keskikenttäpelaaja Enzo Fernández vaihtaa tammikuussa joukkuetta vain, jos jokin seura on valmis maksamaan hänen ulosostoklausuulinsa.

Argentiinan kanssa miesten maailmanmestaruuden voittanut Fernández, 21, on noussut vauhdilla yhdeksi pelipaikkansa kohutuimmista pelaajista. Hienon syyskauden kruunasi valinta MM-kisojen parhaaksi nuoreksi pelaajaksi.

Fernández siirtyi Benficaan viime kesänä kotimaastaan River Platen joukkueesta 12 miljoonalla eurolla. Portugalin suurseura on linjannut, että Fernándezista on pulitettava edelliseen siirtokorvaukseen nähden kymmenkertainen summa, jos joku haluaa naarata hänet pois Benficasta.

Argentiinalaistaiturilla on kesään 2027 ulottuvassa sopimuksessaan 120 miljoonan euron ulosostohinta, ja Transfermarktin mukaan River Plate saa hänen seuraavasta siirtokorvauksestaan 25 prosentin osuuden.

Siirtohuhujen mukaan Fernándezin perässä ovat ainakin Real Madrid, Liverpool ja Chelsea. Benfica on todella hyvässä neuvotteluasemassa, eikä se aio kumarrella talven siirtoikkunassa Euroopan jättiläisille.

– Emme halua luopua Enzo Fernándezista tammikuussa, mutta olemme valmiita miellyttämään poikaa 120 miljoonan euron tarjouksen tapauksessa, kommentoi Costa DAZN:n haastattelussa.