Argentiina tavoittelee ensimmäistä maailmanmestaruuttaan sitten vuoden 1986 sunnuntaina, kohdatessaan loppuottelussa joko Ranskan tai Marokon. Brasilian suunnalta ei perinteisesti Albicelestelle ole suuria sympatioita herunut, maiden kovan kilpailuasetelman vuoksi. Nyt keltapaidat ovat kuitenkin kisoista jo ulkona, ja muutamakin brassilegenda osoittaa tukeaan niin Argentiinalle, kuin etenkin Lionel Messille.

Tiistain välierässä TV-kamerat poimivat stadionin lehtereiltä epäuskoisen hymyn kera arvostustaan Messin suoritukselle ottelun kolmannen maalin esityössä osoittaneen Ronaldinhon.

Ottelun jälkeen ennätysmiehelle esitti tukensa puolestaan Rivaldo.

– Meillä ei enää ole Brasiliaa eikä Neymaria kisoissa, joten pidän Argentiinan puolia, urallaan 35 maalia 76 A-maaottelussa iskenyt 50-vuotias kirjoitti Instagramissa.

– Lionel Messi, sanat eivät riitä sinulle. Olisit ansainnut maailmanmestaruuden jo aiemmin, mutta kaikkitietävä jumala tulee kruunaamaan sinut sunnuntaina.

– Ansaitset mestaruuden sekä ihmisenä, että sen jalkapallon vuoksi jota olet aina pelannut. Nostan sinulle hattua ja toivotan jumalan siunausta.

KAIKK MM-KISOISTA TÄÄLTÄ!