Portugalin kapteeni Cristiano Ronaldo on reagoinut tiukasti huhuihin, joiden mukaan hän olisi uhannut pakata laukkunsa ja lähteä Qatarista kesken MM-kisojen.

Portugalilainen Record-lehti kertoi torstaina, että Ronaldo uhkasi lähteä MM-kisoista käytyään intensiivisen keskustelun päävalmentaja Fernando Santosin kanssa pudottuaan penkille neljännesvälieräottelussa Sveitsiä vastaan.

Portugalin jalkapalloliitto kumosi myöhemmin väitteet, jotka saivat myös itse 37-vuotiaan laitahyökkääjän regoimaan sosiaalisessa mediassa.

– Tämä on ryhmä, joka on liian läheinen ulkopuolisten voimien rikottavaksi, Ronaldo kirjoitti Twitter-julkaisuunsa, jossa oli mukana kuva Portugalin joukkueesta.

– Maa, joka on liian rohkea antaakseen minkään vastustajan pelotella itseään. Joukkue sanan varsinaisessa merkityksessä. Joukkue joka taistelee unelman puolesta loppuun asti! Uskokaa kanssamme! Voimaa, Portugali!

Ronaldo toivoo palaavansa Portugalin avauskokoonpanoon puolivälieräpelissä Marokkoa vastaan, mutta hänen paikkansa joukkueessa ei ole taattu Benfica-hyökkääjä Goncalo Ramosin tehtyä edellisessä pelissä hattutempun Ronaldon seuratessa penkiltä.

LUE LISÄÄ!