SJK:n pelaajalegenda Mehmet Hetemaj laittoi nappulakengät naulaan viime kauden päätteeksi. Hetemajn viime kauden joukkuekaveri Niko Markkula avasi sanaisen arkkunsa aiheesta Instagramissa.

Hetemaj kertoi itsekin, että hänellä oli ajatuksissa vielä jatkaa peliuraa kauden loppupuolella. Lopulta peliura laitettiin pakettiin virallisesti eilen, torstaina.

Viime kaudella Hetemajn kanssa SJK:ssa pelannut Markkula avautui rajuin sanakääntein Instagramin tarinaosiossa Hetemajn kohtelusta. Markkulan kommenteista päätellen Hetemajn uran loppu ei mennyt ihan niin ruusuisesti, mitä SJK antoi olettaa.

– Se, miten seura toimi sinun kanssasi on vain helvetin väärin. Toivottavasti joku päivä suomalaisessa jalkapallossa osataan arvostaa seuralegendoja ja pelaajia enemmän. SJK puhutte paljon ”Perheestä” seuran sisällä. Tätäkö se on? Hävetkää, Markkula kirjoittaa.

Myös Markkula lopetti pelaajauransa viime kauteen.

Näyttökuva Markkulan Instagramin tarinasta.

LUE MYÖS!