Mehmet Hetemaj, 35, teki viime vuonna suuren päätöksen ja päätti uransa ammattilaisjalkapalloilijana.

Keskikenttäpelaaja pelasi viimeisen kautensa vuodesta 2015 asti edustamassaan SJK:ssa.

”Mehu” paljastaa uudessa Veikkausliiga-podcastin jaksossa, että kiinnostusta jatkaa uraa olisi vielä ollut, mutta seuran kanssa ei löytynyt yhteisymmärrystä.

– Niin kuin avioliitto, niin tarvitsee kaksi, että se toimii. Jos toinen ei halua jatkaa, niin silloin se ei toimi. Olisin halunnut vielä kauden pelata, mutta siihen tarvitaan kahta, että pystytään solmimaan jatkosopimus tai avioliitto. Se ei toteutunut minun tapauksessani. Mielelläni olisin halunnut pelata, mutta toisaalta sen takia on vaikea antaa vastaus tähän kysymykseen. Olisin halunnut pelata, mutta en ole katkera siitä, Hetemaj avasi lopettamispäätöstään, Veikkausliiga-podcastissa.

Hetemaj pelasi urallaan ulkomailla Italiassa ja Kreikassa. Suomessa tutuiksi tulivat HJK, SJK ja Honka.

Hetemaj pääsi myös juhlimaan SJK:n paidassa kaudella 2015 Suomen mestaruutta ja seuraavana vuonna Suomen Cupin voittoa. Paljon tuli saavutettua uralla, mutta yksi asia Italian vuosilta jäi kaivelemaan miestä.

– Tästä puhutaan yllättävän vähän, mutta kyllä jalkapalloilijat tarvitsevat myös onnea. Silloin Italian vuosina oli pienestä kiinni, ettei päässyt Serie A-joukkueeseen. Jos olisi ollut pientä onnea mukana, niin olisi ollut ura taas ihan erilainen.

LUE MYÖS!