Mehmet Hetemaj kertoi torstaina lopettavansa pelaajauransa. Isoveli Perparim Hetemaj kirjoitti Twitterissä upean viestin pikkuveljelleen.

SJK:ta vuodesta 2015 edustanut Mehmet Hetemaj ehti komealla pelaajaurallaan pelata Veikkausliigan lisäksi muun muassa Serie B:ssä peräti 122 ottelua.

Tähän kun lisätään isoveli Perparimin yhteensä 367 ottelua Serie A:ssa ja B:ssä, ovat Hetemajn veljekset toiseksi eniten pelejä pelannut ulkomainen veljespari Italian kahdella korkeimmalla sarjatasolla. Saavutus, jonka kokoluokkaa on vaikea Suomessa edes käsittää. Edellä ovat vain ranskalaisveljekset Sébastien ja Nicolas Frey.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Erkko Meri

@ErkkoMeri
Mehmet ja Perparim Hetemaj ovat toiseksi eniten sarjaotteluita (yhteensä lähes 500) pelannut ulkomaalainen veljespari Italian kahdella ylimmällä sarjatasolla. Maan koko futishistoriassa. Huima juttu, joka kertoo paljon molemmista veljeksistä.

Mehmet ehti Suomessa voittaa Veikkausliigan mestaruuden ja Suomen Cupin. Siinä mielessä pikkuveli on vielä isoveljeään edellä. Perparim voitti viime kauden päätteeksi ensimmäisen suomenmestaruutensa, mutta Cup-voittoa ei ”Perpalta” vielä löydy.

Perparim Hetemaj lähetti Twitterissä upean viestin veljelleen.

– Olen aina ollut valtavan ylpeä veljestäni, niin ihmisenä kuin jalkapalloilijana. Nyt hienon ja pitkän ammattilaisuran tultua päätökseen ei voi kuin ihailla sitä, että sinä onnistuit vaikeistakin olosuhteista ponnistamaan korkealle, kunhan on sitä OMAA TAHTOA! You made it, Perparim kirjoitti.

Perparim Hetemaj

@Perpa56
Oon aina ollut valtavan ylpeä veljestäni niin ihmisenä kuin jalkapalloilijana.Nyt hienon ja pitkän ammattilaisura tultua päätökseen ei voi kuin ihailla sitä että sä onnistuit vaikeistakin olosuhteista ponnistamaan korkealle kunhan on sitä OMAA TAHTOA!You made it❤️ @HetemajMehmet

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
SJK:n pelaajalegenda ja kapteeni Mehmet Hetemaj päättää uransa ammattilaisjalkapalloilijana. Koko SJK väki kiittää täydestä sydämestä kapteenia ja legendaa. 🖤💛

Lue lisää:
👉 sjk.fi/uutiset/mehmet…

#SJKfi #Veikkausliiga

Videolla Hetemaj'n ajatuksia

youtu.be/yyFvjkf9cJk

Muokattu 16.12. klo 11.27: Korjattu Perparim Hetemajn olevan Mehmetin isoveli.

LUE MYÖS!