Vasta ammattilaisuransa lopettanut Perparim Hetemaj jatkaa jalkapalloilua kaudelle 2024. alasarjaseura Gilla FC:n riveissä. Miesten vitosta pelaava seura julkaisi siirron ensimmäisenä omassa podcastissaan torstaina.

Gilla pelaa myös kansainvälisessä Fenix Trophy -kutsuturnauksessa.

Hetemaj, 37, vieraili itse Gillacastin jaksossa, jossa hänen tuorein liikkeensä julkistettiin. HJK:ssa viimeisenä ammattilaisseuranaan pelannut suomalaisen jalkapallon legenda tulee toimimaan kaudella 2024 myös Klubi 04:n apuvalmentajana.

”Perpa” oli pukeutunut julkistusjaksossa joulupukiksi. Keskikenttäpelaaja kävi yhdessä Gilla FC:n seurajohdon kanssa viemässä yllätys-joululahjoja muun muassa FC Meltsin ja Iceheartsin juniorijoukkueille.

– Olen erittäin kiitollinen, että pääsen mukaan Gillan joukkueeseen. Olen seurannut joukkueen toimintaa ja pelejä jo ennen tätä siirtoa. Joukkueessa on paljon tuttuja jo entuudestaan, niin ei tarvitse liikaa jännittää ensimmäisiä treenejä, Hetemaj kommentoi siirtoa Gillan tiedotteessa.

Gilla FC tunnetaan vaikuttajien seurana. Vuonna 2022 perustettua helsinkiläisseuraa edustaa julkisuuden henkilöitä sosiaalisen median vaikuttajista, musiikkiartisteihin ja entisiin huippu-urheilijoihin.

Seurassa pelasi viime kaudella myös Veikkausliigasta tuttuja kasvoja, kuten Hongan entinen kapteeni Duarte Tammilehto ja Tampereen Ilveksestä tuttu Ilari Mettälä.

Muita Gilla FC:n pelaajia ovat esimerkiksi rapyhtye JVG:n jäsenet Ville Galle ja Jare Brand sekä tubettaja Roni Bäck.

– Perpa on todella kokenut ammattilainen ja esimerkillinen joukkuepelaaja. Hänet tunnetaan kansainvälisestikin sekä kannattajien, että maailman absoluuttisen huipputason vastustajienkin arvostuksen ansainneena kulttipelaajana. Kyseessä on siis aivan täydellinen vahvistus Gilla FC:n joukkueelle ja seurayhteisölle, Gilla FC:n taustavaikuttaja Jason Nikkinen kehui siirtoa.

Hetemaj pelasi ammattilaisena 300 ottelua Italian Serie A:ssa ja 49 ottelua Huuhkajissa. Suomalaisikoni voitti viimeisellä kaudellaan HJK:ssa Veikkausliigan ja pääsi pelaamaan Konferenssiliigan lohkovaiheessa.

LUE MYÖS!