Tottenham Hotspuria aktiviiurallaan edustanut saksalaishyökkääjä Jürgen Klinsmann voi pitää Harry Kanea tavallaan yhtenä seuraajistaan. Hän jakoi lontoolaiselle ymmärrystä, puhuessaan MM-kisojen pressitilasuudessa.

Kanelle tarjottiin paikkaa Ranskaa vastaan pelatun puolivälierän tasoittamiseen rangaistuspotkusta aivan ottelun lopussa. Hän ampui pelin toisen pilkkunsa kuitenkin yli maalin.

– Olen tietysti suuri hänen ihailijansa. Uskon että jos hänellä olisi ollut mahdollisuus laittaa pallo alas ja laukoa, niin se siitä. Mutta koko tämä VAR-tarkistus siitä oliko kyseessä rangaistuspotkun paikka.. aikaa kuluu ja kuluu, ja pelaaja ehtii miettiä liikaa. Jossain vaiheessa vetoa ei enää suorita niin kuin olisi heti tehnyt ja oli ollut tarkoitus.

– Vihellyksen, ja sen välillä kun pilkku lopulta päästiin ampuaan, meni aivan liikaa aikaa. Sellainen sekoittaa pään.

KAIKKI MM-KISOISTA TÄÄLTÄ!