Argentiinan maailmanmestaruuteen johdattanut Lionel Messi on päättänyt jatkaa uraansa Paris Saint-Germainissa, kertovat useat lähteet.

Messin, 35, ja PSG:n nykyinen sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, mutta Le Parisien, Diario Sport ja Mundo Deportivo kertovat, että hän on solmimassa ranskalaisseuran kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano kertoo Twitter-tilillään, että PSG on neuvotellut Messin kanssa kuukausia uudesta sopimuksesta, ja nyt hän on suostunut.

Romanon mukaan Inter Miamin ja Barcelonan edustajat lähestyivät Messiä, mutta keskustelut eivät johtaneet pitkälle. Miamin tarjousta Messi ei hyväksynyt ja ex-seuransa Barcelonan kanssa hän ei edes käynyt varsinaisia neuvotteluja.

Messi oli edustanut Barcelonaa koko ammattilaisuransa ajan, kunnes hän siirtyi viime vuonna Pariisiin. Hän on Barcelonan kaikkien aikojen maalintekijä 672 osumallaan.

PSG ei ole vielä julkistanut Messin uutta sopimusta. Argentiinalaistähti on yhä kotimaassaan lomailemassa ja juhlimassa maailmanmestaruutta.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Leo Messi never accepted Inter Miami proposal or negotiated with Barcelona. He was approached by both clubs but it was never advanced 🚨🇦🇷 #Messi

Paris Saint-Germain have been pushing for months will president, board, coach to extend his contract — he has now accepted.