Jude Bellingham on kenties halutuin nuori pelaaja siirtomarkkinoilla.

19-vuotias keskikenttäpelaaja edustaa seurajoukkuetasolla Borussia Dortmundia, ja kuuluu joukkueensa ehdottomiin johtotähtiin.

Bellingham on nuoresta iästään huolimatta myös Gareth Southgaten luottopelaaja Englannin A-maajoukkueessa. Bellingham pelasi vahvat MM-kisat ja nousi entistä suuremman suurennuslasin alle siirtomarkkinoilla.

Muun muassa Liverpoolin kerrotaan olevan kiinnostunut Bellinghamista. Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on vaikuttunut siitä, miten kypsästi Bellingham pelaa iästään huolimatta.

– Jos joku näkee Bellinghamin ensimmäistä kertaa pelaamassa, niin miten vanhaksi häntä oletetaan? Kukaan ei arvaisi lähellekään oikein. Bellingham pelaa niin kypsästi. Ihan kuin hän olisi 28-vuotias. Bellingham pelasi täysin uskomattomat MM-kisat ja hän on hyvä niin monissa eri asioissa. Ne asiat, jotka hän on jo oppinut, ovat vaikeasti opeteltavissa. Ja ne, joita hänen on parannettava on helposti opittavissa.

Dortmund on tiettävästi asettanut Bellinghamille noin 150 miljoonan euron hintalapun. Klopp ei tiedä, miten paljon pelaajan hankkiminen maksaisi kokonaisuudessaan Liverpoolille.

– Koko maailma tietää, miten hyvä hän on, mutta ei minulla ole harmainta aavistusta, mitä se tarkoittaa rahallisesti. En pidä rahasta puhumisesta Bellinghamin tapauksessa. Jos haluamme tehdä hänelle palveluksen, niin emme voi asettaa esteitä hänen kehitykselleen. Se olisi jo hienoa.