Kamerunin legendaarinen hyökkääjä Samuel Eto’o on pyytänyt anteeksi sitä, että hän potkaisi Algerian fania polvellaan kasvoihin aiemmin tällä viikolla.

Hän kuitenkin jatkoi sanomalla, että aikoo jatkossakin vastustaa algerialaisten ”säälimätöntä provokaatiota” perusteettomien lahjusväitteiden keskellä.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt La Opiniónin video, jossa 41-vuotias Eto’o menettää malttinsa YouTube-vloggaaja Said Mamounin kanssa ja hyökkää raivostuneena tämän kimppuun.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

La Opinión

@LaOpinionLA
[VIDEO] Samuel Eto’o golpea peligrosamente a una persona al final del partido entre Brasil y Corea pulse.ly/9lyoazrmrw

Mamouni, joka on tehnyt asiasta rikosilmoituksen Dohan poliisille, vahvisti omilla some-kanavillaan kysyneensä Eto’olta, oliko tämä lahjonut erotuomaria.

– Hän hyökkäsi kimppuuni, koska kysyin häneltä Gassamasta, Mamouni sanoo viitaten gambialaiseen erotuomariin Bakary Papa Gassamaan, joka tuomitsi kiistanalaisen karsintaottelun, jonka voitettuaan Kamerun pääsi MM-kisoihin Algerian kustannuksella.

Algerian jalkapalloliitto väitti, että Gassaman maaliskuussa suorittama toisen ottelun tuomarointi oli ”skandaalimaista”, mutta FIFA:n erotuomarikomitea hylkäsi näkemyksen.

Eto’o, joka edusti maineikkaalla pelaajaurallaan muun muassa Internazionalea, Barcelonaa ja Chelseaa, twiittasi myöhemmin ”vilpittömän anteeksipyyntönsä” maanantain episodin johdosta.

– Haluaisin pyytää anteeksi, että menetin malttini ja reagoin tavalla, joka ei vastaa persoonaani, Eto’o kirjoitti.

– Pyydän yleisöltä anteeksi tätä valitettavaa tapausta. Lupaan vastustaa jatkossakin joidenkin algerialaisten kannattajien armotonta provosointia ja päivittäistä häirintää.

Eto’o jatkoi kertomalla siitä, miten syytökset lahjuksista ovat perättömiä.

– Vaadin Algerian viranomaisia ja jalkapalloliittoa ottamaan vastuuta tuodaksemme lopun tälle epäterveelliselle ympäristölle, ennen kuin kohtaamme mitään vakavempaa tragediaa.

LUE LISÄÄ!