Norwich on antanut potkut päävalmentajalleen Dean Smithille, kertoo The Athletic.

Norwich hävisi maanantaina Englannin Mestaruussarjassa vajaamiehiselle Luton Townille 1-2. Teemu Pukki teki Norwichin ainoan maalin. Norwich on jutun kirjoitushetkellä Mestaruussarjassa viidentenä. Yhden ottelun vähemmän pelannut sarjakärki Burnley on karannut jo 12 pisteen päähän.

Pelillisesti varsin heikosti jo pidemmän aikaa esiintynyt Norwich on kärsinyt epätasaisuudesta. Edellisestä 13 sarjaottelusta tuloksena on vain kolme voittoa.

Norwich pestasi Smithin päävalmentajakseen marraskuussa 2021, mutta luotsi ei onnistunut estämään putoamista Mestaruussarjaan. Englantilaisluotsin sopimus Norwichin kanssa olisi päättynyt kuluvan kauden jälkeen.

Pukki on viimeistellyt kuluvalla kaudella kahdeksan maalia Mestaruussarjassa.