Borussia Dortmund tarjoaa Jude Bellinghamille seurahistorian suurinta sopimusta, kertoo Bild.

Saksalaislehden mukaan Dortmund on tehnyt Bellinghamille jatkosopimustarjouksen. Sen allekirjoittaessaan Bellingham tienaisi peräti 15 miljoonaa euroa vuodessa. Jatkosopimus ulottuisi kesään 2026. Keskikenttäpelaajan nykyinen sopimus seuran kanssa päättyy vuotta aiemmin.

Dortmund teki Bellinghamille ensimmäisen jatkosopimustarjouksen jo aiemmin, mutta pelaaja kieltäytyi siitä. Dortmund nosti merkittävästi palkkatarjoustaan ja toivoo Bellinghamin näyttävän sille vihreää valoa, jotta seura saisi pitää tähtipelaajastaan kiinni tulevaisuudessakin.

19-vuotiaan keskikenttäpelaajan odotetaan poistuvan Dortmundista kuluvan kauden jälkeen. Muun muassa Real Madrid on tosissaan englantilaistähden kintereillä ja espanjalaismedian mukaan Bellingham haluaa siirtyä ennemmin Real Madridiin kuin Valioliigaan. Saksalaismedian mukaan Dortmund on asettanut Bellinghamille 150 miljoonan euron hintalapun.

Nuoresta iästään huolimatta Bellingham on noussut ehdottomaksi avainpelaajaksi niin Dortmundissa kuin Englannin A-maajoukkueessakin. Bellingham oli yksi Englannin parhaista pelaajista Qatarin MM-lopputurnauksessa ja on lisäksi pelannut loistavan kauden seurajoukkueensa riveissä Saksassa.