Milan Škriniarin tilanne puhuttaa.

Škriniarin agentti paljasti aiemmin tällä viikolla, ettei toppari aio allekirjoittaa jatkosopimusta Internazionalen kanssa, ja jättää seuran siten vapaana agenttina kuluvan kauden jälkeen. Lue agentin mietteet täältä.

Interille agentin ilmoitus oli kuin märkä rätti vasten kasvoja, sillä Inter hylkäsi viime kesänä PSG:n noin 50-60 miljoonan euron tarjouksen Škriniarista. Inter luotti pääsevänsä yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta huipputopparinsa kanssa, mutta toisin kävi.

Calciomercaton saamien tietojen mukaan PSG valmistelee Škriniarista noin 15 miljoonan euron tarjousta.

PSG tiedostaa, ettei Škriniar tee jatkosopimusta Interin kanssa, joten pariisilaisjätti yrittää hankkia topparin halvalla jo tammikuussa. Interin on myytävä Škriniar saadakseen hänestä edes pienen siirtokorvauksen.

Škriniar sai aiemmin tällä viikolla punaisen kortin Interin ja Empolin välisessä Serie A -ottelussa. Empoli voitti Interin Milanossa 1-0.

27-vuotias Škriniar on edustanut Interiä viiden ja puolen vuoden ajan. Hän on voittanut seurassa muun muassa Serie A:n ja Coppa Italian mestaruudet.