Romelu Lukaku palasi viime kesänä Internazionaleen.

Inter lainasi Lukakun Chelseasta ja maksoi kuluvan kauden mittaisesta lainasta noin 7,8 miljoonaa euroa.

Inter oli vuotta aiemmin myynyt belgialaiskärjen Chelseaan noin 113 miljoonalla eurolla. Lukakun kausi Chelseassa meni pahemman kerran penkin alle ja hän lopulta riitautui silloisen päävalmentajansa Thomas Tuchelin kanssa. Edessä oli paluu Italiaan vain vuoden jälkeen.

Lukakun kausi Interissä on sujunut surkeasti. Kärki ei ole nimittäin pysynyt kunnossa. Lukaku on ollut jatkuvasti loukkaantuneena, ja on siten kyennyt pelaamaan tähän mennessä vain 383 minuuttia kuluvalla kaudella. Lihasvammat ovat kiusanneet Lukakua läpi kauden. Lukaku on kyennyt avaamaan vain neljä sarjaottelua.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Interin seura- ja valmennusjohto on hyvin epäileväinen sen suhteen, pitäisikö seuran pitää Lukaku joukkueessa ensi kaudella. Inter ja Chelsea sopivat viime kesänä lainaneuvotteluiden yhteydessä, että Lukakun lainaa voitaisiin jatkaa tietyillä ehdoilla myös ensi kaudella.

Lehden mukaan tällä hetkellä Inter ei halua jatkaa Lukakun lainasopimusta. Kärki palaisi siten kuluvan kauden jälkeen Chelseaan. Lukaku on aiemmin todennut julkisuudessa haluavansa jatkaa uraansa Interissä.