Zlatan Ibrahimovic voitti AC Milanin kanssa Serie A:n mestaruuden viime keväänä.

Hetki mestaruusjuhlien jälkeen Ibrahimovic käväisi polvileikkauksessa. Ibrahimovic pelasi koko viime kevään hajonneen polven kanssa, jonka vuoksi kärjen vastuu jäikin hyvin pieneksi. Ibrahimovic pääsi viime kauden jälkimmäisellä puoliskolla vain kahdesti AC Milanin avauskokoonpanoon Serie A:ssa.

AC Milan solmi Ibrahimovicin kanssa kuluvan kauden mittaisen jatkosopimuksen viime kesänä, vaikka kärki oli juuri käynyt polvileikkauksessa. Ibrahimovic suostui jatkosopimuksen yhteydessä merkittävään palkanalennukseen.

41-vuotias Ibrahimovic ei ole pelannut vielä otteluakaan tällä kaudella. Ibrahimovicin on määrä palata pelikentille helmikuussa.

La Gazzetta dello Sportin mukaan AC Milan ei todennäköisesti aio tarjota konkarille uutta jatkosopimusta – pelaajana. Sen sijaan AC Milan suunnittelee parhaillaan tarjoavansa Ibrahimovicille sopimusta, joka tekisi ruotsalaishyökkääjästä seuran lähettilään.

Ibrahimovic harkitsee lopettavansa uransa kuluvan kauden jälkeen, jos ja kun hän ei saa jatkosopimustarjousta AC Milanilta.