HJK on hankkinut Georgios Kanellopoulosin Kreikan pääsarjaseura Asteras Tripoliksesta. Sopimuksen kesto on kaksi vuotta, ja siihen kuuluu optio kolmannesta kaudesta. HJK tiedotti vahvistuksestaan lauantaiaamuna.

Kanellopoulos, 22, vakiinnutti edellisen kauden aikana paikkansa Kreikan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen avauskokoonpanossa. Asteras Tripoliksessa keskikenttäpelaaja on saanut nihkeämmin vastuuta, mutta hänen potentiaalinsa on tiedossa.

– Georgios on taitava ja monipuolinen keskikenttäpelaaja, jolla on perusominaisuudet useampaan keskikentän rooliin, sanoo päävalmentaja Toni Koskela HJK:n verkkosivuilla.

– Data tukee Georgioksen vahvuuksia. Lisäksi hän on vielä nuori, eteenpäin pyrkivä pelaaja, jollaisia HJK haluaa nähdä kehittymässä ammattimaisessa organisaatiossaan, toteaa puolestaan Klubin kykyjenetsinnästä vastaava Henri Määttä.

HJK:n ja Asteraksen kerrotaan ”päässeen kumpaakin osapuolta tyydyttävään yhteisymmärrykseen siirrosta”, mikä käytännössä viitannee siirtokorvaukseen. Pelaaja itse kiinnostui mahdollisuudesta kuultuaan, että yhteydenotto oli tullut seurasta, joka ”on Euroopassa ja eurooppalaisissa kilpailuissa tunnettu”. Uutinen kokonaisuutena kirvoitti HJK:n kannattajilta kommentteja. Moni uskoo, että ”Kanel” on katsomaton kortti.

– Nyt tuli puskista, kirjoittaa Markus Nurmeksi itseään nimittävä Twitter-käyttäjä.