Juventus hankki Dušan Vlahovićin vuosi sitten Fiorentinasta noin 81 miljoonalla eurolla.

Vlahović pelasi viime kaudella loistavan syyskauden Fiorentinan paidassa ja iski 21 sarjaottelussa komeat 17 maalia ennen siirtoaan Juventukseen. Juventuksessa on ollut kuitenkin vaikeampaa. 36 ottelussa on syntynyt 16 maalia ja lisäksi serbialaiskärki on kärsinyt loukkaantumisista.

Vlahović on ollut sivussa kuudesta peräkkäisestä Serie A -ottelusta loukkaantumisten vuoksi. Vlahović oli mukana Serbian MM-kisajoukkueessa, mutta jäi kisoissa pienelle peliajalle niin ikään vammojen vuoksi.

Italialaislehti La Repubblican mukaan Vlahović on herättänyt silti kiinnostusta muissa seuroissa.

Lehden mukaan Bayern München ja Arsenal ovat jo tiedustelleet Vlahovićin tilannetta. Juventus ei aio luopua ykköskärjestään alle 110 miljoonalla eurolla. Bayern ja Arsenal tarvitsevat uuden hyökkääjän viimeistään kesällä – kenties jo tammikuussa. Juventus ei ole kuitenkaan halukas myymään Vlahovićia varsinkaan kesken kauden.

Juventuksen taloudellinen tilanne on kuitenkin huono, ja lehden mukaan se joutuu harkitsemaan Vlahovićin myymistä, jos seura saa hänestä 110 miljoonan euron arvoisen tarjouksen. Juventus jäi Mestarien liigan lohkossaan kolmanneksi ja pelaa siten helmi-maaliskuussa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä.