Ranskasta kantautuvien huhujen mukaan Italian pääkaupunkiseura AS Roma olisi ottanut yhteyttä Paris Saint-Germainiin ja tarjonnut Nicolò Zanioloa. Pariisin ylpeys kuitenkin kieltäytyi, koska pyyntihinta 30 miljoonaa euroa oli rahtusen liikaa, kertoo Footmercato.

Zaniolo siirtynee joka tapauksessa tammikuussa uusiin maisemiin. Roman seurajohdolla ja pelaajalla on eriävät näkemykset siitä, kuinka hyvin häntä on kohdeltu ja kuinka paljon hänelle on annettu mahdollisuuksia osoittaa osaamisensa. Zaniolo, 23, on median käsityksen mukaan kieltäytynyt pelaamasta tämänpäiväisessä sarjaottelussa Speziaa vastaan.

Myös Roma-kannattajien tuntema rakkaus Zanioloa kohtaan on laantunut. Hänestä odotettiin aikoinaan uudenlaista, dynaamista keskikentän johtajaa pitkälle tulevaisuuteen. Mutta loukkaantumisrumbasta on tullut jokavuotista, mikä on vesittänyt hänen maineensa yhtenä maailman lupaavimmista pelaajista.

Zaniolon nykyinen sopimus kattaisi vielä ensi kauden. Valioliigaseuroista muun muassa Tottenham Hotspur, West Ham United, Brighton & Hove Albion ja Nottingham Forest ovat havitelleet häntä riveihinsä.

La Repubblica tietää kertoa, että Roma harkitsee korvaavansa Zaniolon Udinesen Gerard Deulofeulla. Toinen vaihtoehto on valioliigaseura Chelseassa pelaava Hakim Ziyech, esittää Gianluca Di Marzio.

LUE MYÖS: