Samuel Umtiti joutui rasististen huutojen kohteeksi keskiviikkoisessa Leccen ja Lazion välisessä Serie A -ottelussa Italiassa.

Lazion vieraskannattajat kohdistivat rasistisia huutoja Lecceä edustavaan Umtitiin. Ottelun tuomari keskeytti ottelun hetkeksi, mutta Leccen puheenjohtaja Saverio Sticchi Damiani paljasti, että Umtiti halusi itse jatkaa ottelua ja kertoi mielipiteensä tuomarille.

– Kun megafonin kautta pyysimme rasististen huutojen ja laulujen lopettamista, Samuel pyysi tuomaria laittamaan ottelun uudelleen käyntiin, koska hän halusi vastata loukkauksiin kentällä. Umtiti reagoi tilanteeseen kuin todellinen mestari, puheenjohtaja kiitteli.

Umtiti pelasi loistavan ottelun Leccen keskuspuolustuksessa, kun piskuinen seura kaatoi Lazion 2-1. Lazio johti ottelua, mutta Lecce nousi takaa rinnalle ja ohi. Lecce on Serie A:ssa 12. sijalla yhdeksän pisteen päässä putoamisviivasta.

U.S. Lecce

@OfficialUSLecce
𝑰 𝒄𝒐𝒓𝒊 𝒓𝒂𝒛𝒛𝒊𝒔𝒕𝒊 𝒔𝒐𝒏𝒐 𝒔𝒕𝒂𝒕𝒊 𝑺𝑶𝑴𝑴𝑬𝑹𝑺𝑰 𝒅𝒂 𝒒𝒖𝒆𝒍𝒍𝒊 𝒅'𝒊𝒏𝒄𝒐𝒓𝒂𝒈𝒈𝒊𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒐! 𝑻𝒖𝒕𝒕𝒐 𝒊𝒍 𝒑𝒐𝒑𝒐𝒍𝒐 𝒈𝒊𝒂𝒍𝒍𝒐𝒓𝒐𝒔𝒔𝒐 𝒉𝒂 𝒊𝒏𝒊𝒛𝒊𝒂𝒕𝒐 𝒂𝒅 𝒖𝒓𝒍𝒂𝒓𝒆 𝒖𝒏 𝒔𝒐𝒍𝒐 𝒏𝒐𝒎𝒆 @samumtiti !

#KeepRacismOut @SerieA