Ranskalainen Media Foot kertoo, että Paris Saint-Germain tarkkailee hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangin tilannetta. Sitä tarkkailee varmasti myös liukkaasti etenkin seurojen välillä liikkuva gabonilainen itse.

Uransa Ranskasta aloittanut pelaaja omaa edelleen myös maan kansalaisuuden. Matkan varrelle on mahtunut käänteitä, eikä monikaan nurkka ole jäänyt koluamatta.

Pidempi stoppi, ja nousu varsinaiselle korkeimmalle huipulle tapahtui Dortmundissa, jota ”Auba” edusti 2013-2018. Vain vuotta lyhyempi aika kului sen jälkeen Arsenalissa. Gunners-pestin päätyttyä tammikuussa 2022, hyökkääjä ehti saman vuoden aikana esiintyä myös Barcelonan ja Chelsean paidoissa.

Kesään 2024 ulottuvalla sopimuksella yhä Bluesin kirjoilla oleva 33-vuotias on kuitenkin Graham Potterin alaisuudessa ollut lähes täydellisesti koirankopissa. Saapuessaan seuraan syyskuun alussa, hän ehti muutaman tovin olla Dortmundista tutun Thomas Tuchelin valmennuksessa.

Nyt konkari saattaisi olla saatavilla edullisesti, Chelsean kun on periaatteessa joka tapauksessa hankkiuduttava eroon osasta hyökkääjämertaan. PSG puolestaan tarvitsee leveyttä yläkertaan, Pablo Sarabian siirtyessä Valioliigan Wolverhamptoniin.