Serie A:ssa nähtiin todellisia yllätystuloksia sunnuntaina.

Hallitseva mestari AC Milan koki melkoisen nöyryytyksen hävittyään kotistadionillaan kahdeksan ottelun voitottomassa putkessa olleelle Sassuololle peräti 2-5. Sassuolo johti ottelua toisella jaksolla 5-1.

Kuluva vuosi on alkanut AC Milanin osalta suorastaan surkeasti. Se on kuuden ottelun voitottomassa putkessa ja päästänyt edellisessä kolmessa ottelussa yhteensä 12 maalia. AC Milan on samalla pudonnut sarjataulukossa viidenneksi.

Muutamaa tuntia myöhemmin Juventus koki niin ikään nöyryyttävän tappion kotistadionillaan. AC Monza haki pisteet Torinosta maalein 2-0 ja lisäsi Juventuksen ahdinkoa. Juventus on parhaillaan sarjataulukossa 13. sijalla. Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on karannut 15 pisteen päähän. Juventus kärsi hiljattain melkoisen rangaistuksen, kun siltä otettiin 15 pistettä pois talousrikosten vuoksi.

Jos AC Milan ja Juventus jatkoivat tarpomistaan sunnuntaina, ei samaa voi sanoa sarjakärki Napolista. Napoli voitti AS Roman 2-1. Giovanni Simeone iski loppuhetkillä ottelun voittomaalin. Napoli johtaa Serie A:ta peräti 13 pisteen erolla Internazionaleen.