Thierry Henry on kiistänyt väitteet, joiden mukaan hän on tarjoutunut Belgian miesten maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi.

Belgia etsii parhaillaan uutta käskyttäjää, sillä roolia viime vuosina hoitanut Roberto Martínez lähti maajoukkueen peräsimestä Qatarin MM-kisojen jälkeen.

Henry, 45, toimi Martínezin apuvalmentajana Belgian riveissä, ja hänen on povattu nousevan espanjalaisluotsin tilalle päävalmentajaksi. Myös osa Belgian pelaajista on puoltanut julkisesti Henryn valintaa päävalmentajaksi, mutta ranskalaislegenda kiisti lehtitiedot työhakemuksestaan Sky Sportsille.

– Haluan tehdä täysin selväksi, että toisin kuin kirjoitetut raportit kertovat, en ole koskaan ottanut yhteyttä Belgian jalkapalloliittoon tarjotakseni palveluksiani uudeksi ykkösjoukkueen valmentajaksi.

– Mielestäni on elintärkeää, että asioista esitetään aina totuudenmukainen versio.