Antonio Conte poistuu Tottenhamin päävalmentajan paikalta kuluvan kauden jälkeen, kertoo Gianluca Di Marzio.

Conten sopimus Tottenhamin kanssa päättyy kesällä. Di Marzion mukaan Tottenham ei ole tarjonnut Contelle jatkosopimusta, eikä Conte ole halukas jatkamaan uraansa lontoolaisseuran peräsimessä.

Conte on valmentanut Tottenhamia reilun vuoden ajan. Viime kausi sujui hienosti. Conte luotsasi Tottenhamin Mestarien liigaan. Kuluva kausi on ollut kuitenkin astetta vaikeampi. Tottenham on Valioliigassa viidentenä, eikä Mestarien liigaan pääseminen ensi kaudeksi ole suinkaan varmaa – päinvastoin.

Conte on peräänkuuluttanut jo pitkään sitä, miten seurajohdon on oltava kunnianhimoisia hankinnoissaan, jotta Tottenham voi menestyä ja voittaa pokaaleja. 

Conte onkin todennut julkisuudessa katsovansa aluksi, onko seurajohto riittävän kunnianhimoinen menestyksen suhteen ennen kuin allekirjoittaa mahdollisen jatkosopimuksen. Di Marzion mukaan Tottenham ei ole edes tarjonnut valmentajalleen sellaista, joten seurajohtokin suunnittelee jo seuraavaa projektia ilman Contea.