Bayern Münchenissä kuohuu.

Loppukauden jalkavamman vuoksi sivussa oleva Manuel Neuer latasi hiljattain suorat sanat Bayernin seurajohdosta saksalaismediassa, kun seura päätti erottaa edustusjoukkueen pitkäaikaisen maalivahtivalmentajan Toni Tapalovicin.

Saksalaismedian mukaan Tapalovic oli Neuerin läheisin ystävä Bayernissa. Lue Neuerin ulostulo täältä.

Bayernin toimitusjohtaja Oliver Kahn ei ollut järin mielissään Neuerin antamasta haastattelusta. Kahn otti kantaa Neuerin kommentteihin DPA:n haastattelussa.

– Se, mitä Neuer sanoo tietyissä kohdissa näitä haastatteluja liittyen Tapalovicin lähtöön, ei kuulu hänelle kapteenina, eikä edusta Bayernin arvoja.

Kahn kertoi joutuneensa urallaan varsin samanlaiseen tilanteeseen, mutta piti silloinkin joukkueen yhteisiä tavoitteita korkeimmassa asemassa, eikä avautunut medialle.

– Koin itse samanlaisen tilanteen vuonna 2004 A-maajoukkueessa. Maalivahtivalmentajamme Sepp Maier tunsi jalkapalloliiton kohtelevan häntä väärin ja lopulta meidät erotettiin. Olin työskennellyt Seppin kanssa vuosikausien ajan ja meillä oli kaverillinen ja luottamuksellinen suhde. Silloin olin myös itsekin pettynyt ja suuttunut liitolle, mutta minulle yhteiset tavoitteet olivat tärkeimmässä asemassa.

– Neuer ei antanut kommenttejaan hyvällä hetkellä, koska pelaamme pian todella tärkeitä otteluita. Neuer on henkilökohtaisesti surullinen ja se on ymmärrettävä tiettyyn pisteeseen saakka. Puhumme hänen kanssaan hyvin suoraan tästä.

LUE MYÖS