Bayern München suunnittelee sakottavansa Manuel Neueria.

Maalivahti kritisoi hiljattain seurajohtoa julkisuudessa, kun Bayern antoi potkut edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana yli kymmenen vuotta toimineelle Toni Tapalovicille. Saksalaismedian mukaan Tapalovic oli Neuerin läheisin ystävä joukkueessa. Lue Neuerin kommentit täältä.

Neuerin suorat sanat ovat synnyttäneet melkoisen kohun Saksassa, ja Bayernin seurajohdon jäsenet ovat vuorotellen kauhistelleet maalivahdin ulostuloa saksalaismediassa. Toimitusjohtaja Oliver Kahn, urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić, puheenjohtaja Herbert Hainer ja seuralegenda Lothar Matthäus tuomitsivat Neuerin kommentit.

Bildin mukaan Bayern suunnittelee antavansa Neuerille kuukauden palkkaa vastaavan sakon. Neuerin tuloilla se vastaa noin 1,6 miljoonan euron sakkoa.

36-vuotias Neuer on loppukauden sivussa pelikentiltä. Neuer mursi joulukuussa jalkansa hiihto-onnettomuudessa. Bayern hankki Yann Sommerin Borussia Mönchengladbachista Neuerin korvaajaksi. Neuerin tulevaisuus Bayernissa on kysymysmerkkejä täynnä.

Näet Bayernin seurajohdon kommentit Neuer-tapauksesta alla olevista linkeistä.

LUE MYÖS