Mestarien liigan neljännesvälierät potkaistaan käyntiin ensi viikolla.

AC Milan ja Tottenham iskevät yhteen ensi viikon tiistaina Milanossa. Viime kaudella Serie A:n mestaruuden voittanut AC Milan on aloittanut kuluvan vuoden suorastaan surkeasti, ja lähtee nykyisen vireensä johdosta jopa suurena altavastaajana Tottenhamin kimppuun.

Kumpikaan joukkue ei kykene peluuttamaan ykkösmaalivahtiaan otteluparin avausosassa.

AC Milanin ykkösvahti Mike Maignan on ollut sivussa pelikentiltä jo syyskuusta lähtien. Maignan sai syksyllä astetta vakavamman lihasvamman. La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Maignanin on määrä liittyä AC Milanin joukkueharjoituksiin maaliskuussa. Ciprian Tătărușanu torjuu AC Milanin tolppien välissä.

Sky Sportsin mukaan Tottenhamin ykkösmaalivahti Hugo Lloris on 6-8 viikon ajan sivussa pelikentiltä polvivamman vuoksi.

Englantilaismedian mukaan Lloris välttyy polvileikkaukselta, mutta paluu pelikuntoon ottaa silti viikkokausia. Lloris ei todennäköisesti pelaa otteluparin kummassakaan osassa, joten Tottenham-luotsi Antonio Conte joutuu peluuttamaan kakkosvahti Fraser Forsteria Mestarien liigassakin.

Otteluparin toinen osa pelataan Lontoossa 8. maaliskuuta.