PSG sai surkeita uutisia keskiviikkona, vaikka se voittikin Montpellierin Ligue 1:ssä lopulta 3-1.

Kylian Mbappé nimittäin loukkaantui avausjaksolla ja joutui jättämään ottelun kesken. Lue lisää täältä.

L’Équipen saamien tietojen mukaan Mbappé kärsii lihasvammasta vasemmassa jalassaan.

Mbappé kävi torstaina tarkemmissa tutkimuksissa Pariisissa. Lehden mukaan Mbappén osallistuminen Mestarien liigan neljännesvälierien avausosaan on kysymysmerkkejä täynnä. PSG ja Bayern München iskevät yhteen Pariisissa 14. helmikuuta. Lehden mukaan Mbappén saama lihasvamma vaatii yleensä noin kolmen viikon mittaisen tauon pelikentiltä.

L’Équipe muistuttaa Mbappén kuntoutuneen aiemminkin nopeasti loukkaantumisistaan, joten osallistuminen Bayern-otteluparin avausosaan ei ole toistaiseksi täysin poissuljettua, vaikka se onkin epätodennäköistä.

PSG:lle keskiviikkoinen voitto oli tärkeä. Se oli jäänyt voitoitta kolmesti edellisessä neljässä sarjaottelussaan.