Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjällä Kylian Mbappélla oli keskiviikkona ilta, jonka hän halunnee unohtaa nopeasti.

Mbappé, 24, pääsi vetämään rangaistuspotkua pelin alkuhetkillä sarjaottelussa Montpellieriä vastaan, mutta maalivahti Benjamin Lecomte torjui hänen yrityksensä.

Pilkku uusittiin, koska Lecomten katsottiin liikkuneen maaliviivaltaan liian ajoissa. Toisella yrittämällä Mbappé laukoi toiselle puolelle, mutta Lecomte torjui jälleen. Pallo kimposi tolpan kautta takaisin Mbappélle, mutta ranskalaishyökkääjä tykitti vielä tyhjästä maalista ohi.

Mbappén ilta jatkui vielä huonompaan suuntaan, sillä hänet otettiin vaihtoon jo 21. minuutilla hänen pideltyä takareittään.

PSG:n kannalta Mbappén loukkaantuminen tuli huolestuttavaan väliin, sillä pariisilaisjätti kohtaa Bayern Münchenin alle kahden viikon kuluttua Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausosassa.

Päävalmentaja Christophe Galtier sanoi kuitenkin keskiviikon pelin jälkeen, että Mbappén loukkaantuminen vaikutti enemmänkin kolhulta kuin lihasvaivalta.

– Hän sai iskun polven taakse tai takareiteen. Katsotaan. En ole kovin huolissani. Se on mustelma tai ruhje, emme tiedä vielä, sanoi Galtier BBC:n mukaan.

– Emme halua ottaa riskejä pelien määrän vuoksi, sillä kalenterimme on hyvin kiireinen, mutta se (Mbappén loukkaantuminen) ei vaikuta kovin vakavalta.

PSG voitti Montpellierin 3-1 ja jatkaa Ligue 1:n piikkipaikalla, viisi pistettä edellä Marseillea.