Radamel Falcao on jättämässä Euroopan taakseen, kertoo Marca.

Marcan mukaan malesialainen Johor Darul Ta’zim neuvottelee La Liga -seura Rayo Vallecanon kanssa Falcaon siirrosta. Falcao on jo näyttänyt vihreää valoa saamalleen tarjoukselle. Johor Darul Ta’zim on tehnyt Falcaolle kaksivuotisen tarjouksen.

Johor Darul Ta’zim hallitsee mielin määrin malesialaista jalkapalloa. Se on voittanut kymmenen peräkkäistä Malesian pääsarjamestaruutta. Malesian pääsarjakausi potkaistiin käyntiin Johor Darul Ta’zimin osalta viime viikolla.

37-vuotias kolumbialaiskonkari on jäänyt kuluvalla kaudella pienelle peliajalle Rayossa. Falcao on päässyt vain kolmesti avauskokoonpanoon La Ligassa. Falcao nimettiin edellisen kerran avauskokoonpanoon vajaat neljä kuukautta sitten.

Falcao kuuluu edelleen Kolumbian A-maajoukkueeseen. Kärki oli maajoukkueen mukana edellisen kerran marraskuussa.

Falcao muistetaan parhaiten vuosistaan muun muassa Atléticossa. 91 ottelussa syntyi peräti 70 maalia. Falcao on edustanut urallaan Euroopassa myös Portoa, AS Monacoa, Manchester Unitedia, Chelseaa ja Galatasarayta.