Liverpool pelaa vaikeaa kautta.

Liverpool on parhaillaan Valioliigassa seitsemäntenä. Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on karannut yhdeksän pisteen päähän. Lisäksi se on pudonnut FA Cupista. Mestarien liigassa tie näyttää vähintäänkin kiviseltä, sillä Liverpool hävisi neljännesvälierien avausosassa Anfieldilla Real Madridille tylysti 2-5.

Tällä hetkellä näyttää hyvin mahdolliselta, ettei Liverpool pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa.

Liverpoolin tähtipelaaja Mohamed Salah allekirjoitti seuran kanssa viime kesänä vuoteen 2025 ulottuvan jatkosopimuksen. Salah’n agentti Ramy Abbas Issan mukaan osapuolet eivät ole edes miettineet sitä vaihtoehtoa, mitä tapahtuu, jos Liverpool jää ulos ensi kauden Mestarien liigasta.

– Lähdemmekö Liverpoolista, jos seura ei pääse mukaan Mestarien liigaan? Tuossa ei ole mitään järkeä. Emme ole missään vaiheessa edes keskustelleet siitä tai ajatelleet asiaa. Mestarien liigasta ulos jääminen ei ole ollut edes ajatuksissamme.

30-vuotias Salah on edustanut Liverpoolia reilun viiden ja puolen vuoden ajan, ja on noussut siinä asemassa todellisen seuralegendan asemaan. 289 ottelussa on syntynyt 175 maalia ja 72 maalisyöttöä. Salah on johdattanut Liverpoolin muun muassa Valioliigan ja Mestarien liigan voittoihin.

Ramy Abbas Issa

@RamyCol
Nonsense. This was never discussed or thought about. Not qualifying to the Champions League hasn’t even crossed our minds.