Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Neymar on saanut naapurinsa raivon partaalle äänekkäillä juhlillaan, kertoo Le Parisien.

Neymar, 31, asuu viisikerroksisessa huvilassa Bougivalissa, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Pariisin keskustasta.

Brassitähti on pallotaituruutensa lisäksi tunnettu näyttävistä bileistään, joista hänen naapurinsa ovat hiljalleen saaneet tarpeeksi. Viimeksi Neymarin huvilalla juhlittiin noin keskiyöhön, kun hän täytti helmikuun alussa vuosia.

Le Parisienin mukaan Bougivalin asukkaat ovat ruvenneet varoittamaan toisiaan Neymarin juhlista yksityisessä Facebook-ryhmässä. Paikalliset soittivat brassihyökkääjän syntymäpäiväjuhlien takia poliisille, jotta Neymar laittaisi musiikkia hiljemmalle, mutta heidän toiveensa ei toteutunut.

Bougivalin pormestari Luc Wattelle asuu lähellä Neymaria ja kuvailee häntä ”epäkunnioittavaksi” naapuriksi.

– Se (Neymarin juhlat) ei ole pelkkää taustahälyä, se on suunnattoman ärsyttävää, sanoi Wattelle.

Pormestarin mukaan Neymarin talolla juhlittiin esimerkiksi aamuviiteen, kun PSG voitti Ranskan liigamestaruuden.

– Me voisimme antaa hänelle sakon, mutta mitä hyötyä olisi antaa 135 euron sakko ihmiselle, jonka palkkaan verrattuna se ei ole yhtään mitään?

Wattelle harkitsee rikosilmoituksen tekemistä syyttäjälle ”toistuvasta yleisen järjestyksen häirinnästä”. Hän on harmissaan vuoropuhelun puutteesta Neymarin ja kaupungin välillä.

– Emme koskaan näe häntä. On esimerkiksi sääli, ettei hän koskaan pelaa jalkapalloa Bougivalin kentillä nuorten kanssa.