Juventus-legenda Marco Tardelli on kuvaillut Paul Pogbaa ”isoksi ongelmaksi” loukkaantuneen keskikenttäpelaajan kiistanalaisen laskettelureissun valossa.

29-vuotias Pogba ei ole vielä tehnyt toista debyyttiään Serie A:n suurseurassa sen jälkeen, kun palasi Torinoon ilmaisella siirrolla Manchester Unitedista.

Polvivamma, jonka hän sai hieman ennen sarjakauden alkua, on pitänyt vuoden 2018 maailmanmestarin koko kauden poissa tositoimista. Ongelma vaati leikkausta, jota Pogba päätti kuitenkin viivästyttää.

Pitkästä kuntoutumisjaksosta huolimatta hän onnistui lähtemään joulukuun lopulla pakomatkalle laskettelurinteisiin, mikä sai Juventuksen kannattajat sekä seuraikoni Tardellin raivon valtaan.

Tardelli, joka voitti maailmanmestaruuden Italian kanssa sekä viisi Serie A:n mestaruutta Juventuksessa, on paheksunut Pogban käytöstä Rai 2 -uutistoimiston haastattelussa.

– Pogba ei ole pelannut sitten huhtikuun 2022, jolloin hän oli vielä Manchesterissa. Hän on nyt ongelma Juvelle, emmekä tiedä, milloin hän palaa tai mitä hän aikoo tehdä, Tardelli sanoi.

– Pogba lähtee laskettelemaan, kun hänen joukkuetoverinsa ovat toisaalla taistelemassa valtavia ongelmia vastaan.

– Hän ei mene polvileikkaukseen, kun seura pyytää, vaan vasta kun hän päättää, koska hän on huolissaan Ranskan MM-kisoista.

Tardellin mielestä tilanne osoittaa myös sen, ettei Juventuksella ole kovin selkeitä ajatuksia yleisestä suunnastaan.

– Nyt Pogba on iso ongelma, joka Bianconerin on ratkaistava, Tardelli jatkaa.

– Mielestäni [päävalmentaja Massimiliano] Allegrin on astuttava tähän ja tehtävä jotain, koska ei ole mahdollista, että pelaaja vain istuu ja saa palkkaa siitä, ettei tee mitään.

– Hänen käyttäytymisensä joukkuetovereitaan kohtaan ei myöskään ole reilua. Koko tilanne ärsyttää minua.

LUE MYÖS!