Randal Kolo Muani oli mukana Ranskan MM-kisajoukkueessa.

Seurajoukkuetasolla bundesliigaseura Eintracht Frankfurtia edustava Kolo Muani iski maalin MM-välierissä ja antoi syötön finaalissa. Ranska päätyi MM-lopputurnauksessa lopulta toiseksi.

24-vuotias kärki pelaa hienoa kautta Eintrachtin paidassa. Kolo Muani on pelannut 18 sarjaottelussa, joissa on syntynyt yhteensä yhdeksän maalia ja jopa 12 maalisyöttöä. Eintracht osui todelliseen kultasuoneen, sillä Kolo Muani siirtyi seuraan viime kesänä vapaana agenttina. Hyökkääjä pelasi kaksi edellistä kautta Nantesissa.

Sky Sport Deutschlandin saamien tietojen mukaan Kolo Muani on herättänyt kiinnostusta Euroopan kärkiseuroissa, ja siten Eintracht on asettanut hyökkääjälleen jopa sadan miljoonan euron hintalapun. Kolo Muani ei ole saatavilla sitä halvemmalla.

Kolo Muani on noussut jalkapalloilevan maailman tietoisuuteen pikavauhtia. Kolo Muani debytoi Ranskan A-maajoukkueessa syyskuussa ja otettiin yllättäen mukaan MM-kisajoukkueeseen. Eintracht suunnitteli aluksi peluuttavansa Kolo Muania kakkoskärkenään, mutta ranskalaishyökkääjä esiintyi edukseen harjoituskaudella ja nappasi välittömästi avauskokoonpanon paikan itselleen.

Kolo Muani on tehnyt tällä kaudella maalin molemmissa sarjaotteluissa Bayern Müncheniä vastaan.