Kauden toinen Derby della Madonnina pelattiin sunnuntai-iltana San Sirolla, kun Internazionale ja AC Milan iskivät yhteen Milanon derbyssä. Inter voitti derbyn Lautaro Martínezin avausjakson puskumaalin myötä 1-0.

Inter on voiton myötä jälleen 13 pisteen päässä sarjaa ylivoimaisesti johtavasta Napolista, joka voitti aiemmin sunnuntaina Spezian tyylipuhtaasti 3-0.

Inter oli derbyssä selvästi paikallisvastustajansa niskan päällä ja olisi voinut laadukkaammalla viimeistelyllä voittaa ottelun selvästi suuremmalla erolla. AC Milan ei laukonut ottelussa kertaakaan maalia kohti.

Ottelun ainoa maali syntyi 34. minuutilla, kun Lautaro puski kulmatilanteessa pallon ohi AC Milanin maalia vartioineen Ciprian Tătărușanun. Lautaro on tehnyt urallaan jo seitsemän maalia AC Milanin verkkoon.

AC Milan putosi sarjataulukossa kuudenneksi.

Hallitsevan mestarin kausi on ollut suorastaan surkea. AC Milan on ollut kammottavassa vireessä vuodenvaihteen jälkeen. AC Milanille kyseessä oli jo viides peräkkäinen voitoton sarjaottelu. Viime viikonloppuna se hävisi kotikentällään Sassuololle 2-5, ja sitä aiemmin Laziolle 0-4.