Venezian kausi Serie B:ssä on sujunut surkeasti.

Viime keväänä Serie A:sta sarjaporrasta alemmas pudonnut Venezia lähti kauteen suurin odotuksin. Sarjanousu oli seuran selvä tavoite, mutta ainakin toistaiseksi Venezia on kamppaillut koko kauden putoamista vastaan.

Lauantaina Joel Pohjanpalon, Jesse Jorosen ja Niki Mäenpään edustama Venezia nappasi elintärkeän voiton kaadettuaan Beneventon vieraskentällä 2-1.

Pohjanpalo iski ottelun voittomaalin toisella jaksolla. Maali oli Pohjanpalolle sarjakauden yhdeksäs. Pohjanpalo on Serie B:n maalipörssissä komeasti kolmantena, vaikka joukkueen kausi onkin mennyt penkin alle. Pohjanpalo on tehnyt kolmanneksen koko Venezian tämän kauden maalimäärästä Serie B:ssä.

Pohjanpalo on tehnyt edellisessä 11 ottelussa yhteensä kahdeksan maalia.

Venezian kausi jatkuu ensi viikonloppuna suurella ottelulla, kun se isännöi Daniele De Rossin valmentamaa SPAL:ia. SPAL on sarjataulukossa 17. sijalla pykälän Veneziaa korkeammalla. Molemmat ovat keränneet 24 pistettä.

Venezia FC

@VeneziaFC_IT
La rete di Pohjanpalo ci regala un’importante vittoria contro il Benevento.

#ArancioNeroVerde 🟠⚫️🟢