Tim Väyrysen ura jatkuu ulkomailla.

Liechtensteinistä tuleva FC Vaduz tiedotti tiistaina tehneensä Väyrysen kanssa vuoden 2023 loppuun asti kestävän sopimuksen. Väyrynen siirtyi seuraan vapaana agenttina, sillä kärjen sopimus KuPS:n kanssa päättyi viime kauteen.

Vaduz pelaa Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Vaduzin kausi on sujunut heikosti, sillä se on sarjassa vasta yhdeksäntenä, eli toiseksi viimeisenä. 22 sarjaottelusta tuloksena on kolme voittoa, kymmenen tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Vaduz pelasi vielä toissa kaudella Sveitsin pääsarjassa.

– Innostuin välittömästi tästä uudesta haasteesta, kun Vaduz osoitti kiinnostuksensa. Haluan auttaa joukkuetta ja tuoda tänne mentaliteettini, koska haluan voittaa kaikissa harjoituksissa ja otteluissa, Väyrynen totesi uuden seuransa tiedotteessa.

29-vuotias Väyrynen ehti pelata KuPS:ssa puolentoista vuoden ajan. 52 ottelussa syntyi 25 maalia. Kärki voitti viime kaudella KuPS:n kanssa Suomen Cupin mestaruuden.

FC Vaduz

@VaduzFC
Kaderupdate 🔴⚪️

Wir verstärken unsere Offensivabteilung und verpflichten den finnischen Stürmer Tim Väyrynen.

Weitere Infos unter: fcvaduz.li/news

#hoppvadoz #supportFCV #fcvaduz #liechtenstein