Riku Riski on allekirjoittanut 2+1-vuotisen sopimuksen Turun Palloseuran kanssa, kertoo seura virallisilla kotisivuillaan.

Viimeiset viisi vuotta HJK:ssa pelannut Riski aloitti ammattilaisuransa TPS:ssä, jota hän edusti edellisen kerran 2006–2010.

Hän voitti TPS:n paidassa kolme SM-pronssia sekä Suomen Cupin mestaruuden vuonna 2010.

33-vuotias laitahyökkääjä on sen jälkeen pelannut Puolan, Ruotsin, Norjan ja Skotlannin pääsarjoissa, minkä lisäksi hänelle on kertynyt 26 ottelun ja neljän maalin verran kokemusta Suomen A-maajoukkueesta.

TPS Jalkapallo Miehet

@TPSjalkapallo
Riku Riski palaa Turun Palloseuraan! TPS ja Riski ovat allekirjoittaneet 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

📝 Lue Rikun kommentit: fc.tps.fi/fi/uutiset/rik…

#FCTPS #Ykkönen #Turku #TKOMV

Riski on innoissaan paluustaan TPS:ään, joka taistelee tälläkin kaudella paluusta Veikkausliigaan.

– Minulla on paljon hyviä muistoja Tepsistä. Arvostan sitä, mitä olen Tepsiltä pelaajana saanut. Täällä luotiin aikanaan se pohja ammattilaisuralleni. Kyllä se on aina mielessä ollut, että olisi hienoa vielä joskus palata Tepsiin, ja tuntuu tosi hyvältä, että se paluu nyt toteutuu, laitahyökkääjä sanoo seuran verkkosivuilla.

– Olen saanut nähdä ja kokea paljon jalkapalloammattilaisena, ja pystyn varmasti sitä kautta tuomaan nuoreen joukkueeseemme oman lisäni olemalla oma itseni sekä kentällä että sen ulkopuolella. Kentälle tuon nopeutta, oveluutta ja taitoa, ne ovat ne minun vahvuuteni pelaajana.