Saksalaislehti Sport Bild julkaisi viikonloppuna kuvia Bayern Münchenin taktiikoista.

Lehti oli saanut käsiinsä Bayern-luotsi Julian Nagelsmannin laatimia kuvia, joissa luotsi käy tarkasti läpi muun muassa joukkueensa pelinavaamis- ja murtautumismalleja.

On varsin todennäköistä, että kuvat medialle vuotanut henkilö kuuluu Bayernin edustusjoukkueeseen. Nagelsmann on luonnollisesti pettynyt tilanteeseen, sillä kukaan ei tiedä kuvat vuotaneen ihmisen henkilöllisyyttä.

– Olen hyvin suuttunut tästä. Kuvat vuotanut ihminen satuttaa teollaan jokaista pelaajaa, eikä sen pitäisi olla tavoite. Mitä tämä ihminen ajoi takaa? Mitä hän odotti? En tiedä, mikä hänen motiivinsa on. Hän helpottaa vastustajien työtä.

Nagelsmann toivoo, ettei kuvat vuotanut ihminen kykene katsomaan itseään peiliin.

– Tämän vuotaneen ihmisen löytäminen on todella vaikeaa. Yritän arvella hänen motiivejaan. Minulle on aina tärkeää voida katsoa peiliin iltaisin ja kohdella hyvin pelaajiani ja valmentajakollegoitani. Toivon, ettei tämä ihminen kykene katsomaan itseään peiliin, koska se, mitä hän teki ei ole reilua.

Bayern hävisi sunnuntaina Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusenille 1-2.