Jude Bellinghamin tulevaisuudesta on puhuttu pitkään.

Borussia Dortmundia seuratasolla edustava Bellingham on pelannut loistavan kauden. Joukkueensa ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuva Bellingham taistelee Dortmundin kanssa Bundesliigan mestaruudesta. Dortmund johtaa Bundesliigaa pisteen erolla Bayern Müncheniin.

19-vuotiaan keskikenttäpelaajan sopimus Dortmundin kanssa päättyy kesällä 2025. Dortmund haluaisi tehdä Bellinghamin kanssa uuden sopimuksen. Saksalaismedian mukaan Dortmund on tarjonnut pelaajalleen peräti 15 miljoonan euron vuosipalkkaa, jotta se saisi pidettyä hänet joukkueessaan vielä ensi kaudella.

Bildin mukaan Bellinghamin edustajat tapaavat Dortmundin seurajohdon seuraavien päivien aikana. Osapuolet keskustelevat Bellinghamin tulevaisuudesta Dortmundissa. Saksalaismedian mukaan tapaamisessa ratkeaa se, pelaako Bellingham Dortmundissa ensi kaudella.

Real Madridin, Liverpoolin ja Manchester Cityn kaltaiset suurseurat ovat Bellinghamin kintereillä.

Dortmund on asettanut pelaajalleen 150 miljoonan euron hintalapun.